Saturday, December 31, 2011

Καλή Χρονιά σε όλους!

Εύχομαι πραγματικά σε όλους σας η καινούργια χρονιά να είναι μια θετική έκπληξη για όλους μας !! Και ακόμη παραπάνω εμείς οι ίδιοι να αποτελέσουμε τη θετικοτερη έκπληξη για εμας τους ίδιους!!! Να είμαστε περισσότερο αθλητικοί, υγιείς, χαρούμενοι, χαμογελαστοί, αισιόδοξοι και πάνω απο όλα άνθρωποι.... Όλα τα άλλα θα έρθουν έτσι και αλλιώς. Τουλάχιστον εμείς ας γραψουμε τη δική μας ιστορία!!!
Να είστε πάντα καλα!

Thursday, December 22, 2011

Bild: Στην Ελλάδα ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Συμβαίνει αυτό για το οποίο προειδοποιούσαν όλοι, παρατηρεί το περιοδικό Focus, και προσθέτει ότι από την ημέρα που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη το κούρεμα του ελληνικού χρέους έχει επιβραδυνθεί ο ρυθμός των μεταρρυθμίσεων. Η κυβέρνηση του Παπαδήμου δεν μπορεί προφανώς να τηρήσει τα συμφωνηθέντα.
Το δημοσίευμα έχει ως βάση τηλεγράφημα του Reuters, το οποίο επικαλείται Έλληνα αξιωματούχο, που φέρεται να δηλώνει ότι τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τους ηγέτες των κομμάτων προκειμένου να συζητήσει μαζί τους την επίσπευση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι το ΔΝΤ έχει εκφραστεί επικριτικά για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται και ότι ζητά επίσπευση των διαδικασιών υλοποίησης του μεταρρυθμιστικού προγράμματος. Επισημαίνεται ακόμη ότι ο Λουκάς Παπαδήμος θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, οπότε θα διεξαχθούν νέες εκλογές, τη διαδικασία ανταλλαγής ομολόγων με τους πιστωτές, καθώς αυτό συνιστά όρο για την διασφάλιση του δευτέρου πακέτου στήριξης ύψους 130 δισ. ευρώ.
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω
Έντονες επικρίσεις σε βάρος του ελληνικού πολιτικού κόσμου εκφράζει η λαϊκή εφημερίδα Bild, χαρακτηρίζοντας «δήλωση χρεοκοπίας» τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών.
"Οι Έλληνες φίλοι μας καταφέρνουν κάθε φορά με κάτι νέο να μας αφήνουν άφωνους. Οι Έλληνες πολίτες επιβαρύνονται –και δικαίως- με σκληρά μέτρα λιτότητας. Οι μισθοί στο δημόσιο περικόπτονται και δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους. Η εξυγίανση της χώρας συνιστά ένα ζήτημα που μπορεί να διευθετηθεί μόνο εάν συμπράξουν όλοι, όμως οι πολιτικοί κάθονται πάνω σε περιουσίες αξίας εκατομμυρίων.
Πως θα ζητήσουν οι άνθρωποι αυτοί που έχουν εκατομμύρια κρυμμένα σε ελβετικές τράπεζες από τους πολίτες σκληρές θυσίες; Σε περιόδους κρίσης οι άνθρωποι χρειάζονται πρότυπα, που τους δείχνουν μια ηθική βασική γραμμή. Στην Ελλάδα αυτή η γραμμή ακούει στο όνομα: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω", παρατηρεί η γερμανική εφημερίδα.
Πηγή: Deutsche Welle

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...