Friday, March 26, 2010

Αυτός δεν είναι τρόπος να δείξουμε ότι είμαστε Έλληνες.

Δε ξέρω τι να πω... Αν περιμένω απο στρατιωτικούς γειτονικών χωρών να φωνάζουνε τέτοια συνθήματα τουλάχιστον δε θέλω να το κάνουνε επίλεκτες δυνάμεις της χώρας μου. Μιας χώρας που γέννησε τον πολιτισμό τη δημοκρατία και η φράση "Έλληνες εισίν οι της ημετέρας παιδείας (συμ)μετέχοντες" μας ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους λαούς όλους αυτους τους αιώνες. Συνθήματα λοιπόν όπως αυτά που ακούστηκαν την 25 Μαρτίου απο άνδρες των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων είναι πέρα για πέρα απαράδεκτες.

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς», ήταν μερικά από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που φώναζαν οι στρατιώτες.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, τα συνθήματα ακούστηκαν αμέσως μόλις έστριψαν στην Πανεπιστημίου, μετά τις εξέδρες των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει κανένα Σώμα δεν αποδέχεται τις ευθύνες του, αφού δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πού άνηκαν οι ρατσιστές φαντάροι. Αρχικά, είχε υποπτευθεί ότι ήταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, κάτι που το Πολεμικό Ναυτικό αρνήθηκε, μεταθέτοντας τις ευθύνες στο Λιμενικό Σώμα.

Από την άλλη μεριά, το Λιμενικό αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, μεταθέτοντας ξανά την ευθύνη στο Ναυτικό.

Το επίμαχο βίντεο....

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...