Monday, March 22, 2010

Αν είναι δυνατόν!!!

Είχανε ψηφίσει εγκύκλιο όπου δε φορολογούσαν εισοδήματα που μπόρεσαν να φοροδιαφύγουν και να μη δηλωθούν !!! Δεν είχε το Θεό της η προηγούμενη κυβέρνηση !!
Διαβάστε το άρθρο απο το athina984.gr.
To υπουργείο Οικονομικών ανακαλεί εγκύκλιο, που υπέγραψε ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας στις 25 Ιανουαρίου του 2006, με την οποία δινόταν η δυνατότητα απαλλαγής από κάθε φορολογική υποχρέωση για εισοδήματα που εντοπίζονταν κατά το έλεγχο και τα οποία δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στις φορολογικές αρχές. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, ο Υπουργός Οικονομικών ανακαλεί την εγκύκλιο αυτή και έχει ήδη ζητήσει να επανεξετασθούν όλες οι υποθέσεις, για τις οποίες έχει γίνει χρήση της συγκεκριμένης εγκυκλίου οδηγώντας στην χαριστική απαλλαγή φορολογικών υποχρεώσεων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Στην ανακοίνωση το υπουργείο αναφέρει ότι "Το περιστατικό αυτό αποτελεί μία ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση του τρόπου με τον οποίο η προηγούμενη Κυβέρνηση επέλεξε να διαχειρίζεται το φορολογικό σύστημα και τα δημόσια έσοδα. Και είναι ενδεικτική της ανάγκης για ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος στην κατεύθυνση της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, της αντικειμενικότητας και της ισότιμης μεταχείρισης των φορολογούμενων όπως αυτή που επιχειρεί σήμερα η Κυβέρνηση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο".

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...