Thursday, April 14, 2011

Απόφαση - βόμβα του Αρείου Πάγου μονιμοποιεί τους συμβασιούχους...

Απόφαση βόμβα του Αρείου Πάγου δικαιώνει 2.000 συμβασιούχους-καθαρίστριες του ΟΠΑΠ ανοίγοντας νομολογιακά το δρόμο για τη μονιμοποίηση χιλιάδων συμβασιούχων στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η απόφαση της διευρυμένης ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ελήφθη με ψήφους 26 έναντι 20 αποτελεί έκπληξη πρώτης γραμμής καθώς θεωρείται πιλοτική για χιλιάδες υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια.

Πρόκειται δε για υπόθεση η οποία θεωρείται πιλότος για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, ενώ η σημασία της γίνεται μεγαλύτερη για το γεγονός ότι απορρίφθηκαν οι αντίθετες εισηγήσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε και του αρεοπαγίτη εισηγητή Ανδρέα Δουλγεράκη.

Η υπόθεση αφορούσε 2.000 συμβασιούχους του ΟΠΑΠ στον τομέα καθαριότητας, οι συμβάσεις των οποίων ανανεώνοντας διαδοχικά από το 1990. γι αυτό και στον Άρειο Πάγο είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί χιλιάδες συμβασιούχοι όλων των φορέων οι οποίοι πανηγύριζαν έξαλλα την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων από τα ελληνικά δικαστήρια.

Η απόφαση του δικαστηρίου θα καθαρογραφτεί το προσεχές διάστημα.

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...