Monday, April 12, 2010

Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης...

Κυνηγάνε τους χαμηλόμισθους ΔΥ, όπως είναι οι εκπαιδευτικοί, την ίδια στιγμή που στις Α.Ε. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που ιδρύει το Κράτος γίνονται όργια.

Αρκεί να διαβάζετε από καιρού εις καιρόν τις Εκθέσεις Ελέγχου του ΓΕΔΔ (http://www. gedd.gr/)

Παραθέτω τα χαρακτηριστικότερα απόσπάσματα από την τελευταία έκθεση ελέγχου για τη νομιμότητα των προσλήψεων του προσωπικού στην ΑΜΕΛ Α.Ε (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ) (http://www. gedd.gr/news. php?article= 72). Για το ποιοι ήταν Υπουργοί κατά τη διεξαγωγή των οργίων (π.χ. αθρόες προσλήψεις από Κομοτηνή κτλ.) ψάξτε στο google, αν δε θυμάστε.

"Πρόσληψη αποφοίτου ΤΕΛ, 26 ετών, µε επάγγελµα οικοδόµος-πλακάς, ως υπεύθυνου σταθµού"

"Πρόσληψη κατοίκου επαρχίας, µε 8χρονη εµπειρία αποκλειστικά (βάσει βιογραφικού) σε εστιατόρια, ως οδηγού ΤΡΑΜ"

"...χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του υπαλλήλου ΕΒ, θέση βιογραφικού του οποίου υπέχει η καρτέλα µε τα προσωπικά του στοιχεία και την επικεφαλίδα ΑΙΤΗΜΑ που τηρείται σε πολιτικό γραφείο της περιοχής καταγωγής του."

"Mε την Απ. ∆Σ 825/19.03.2009 προσλαµβάνεται η ΠΝ, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, µε εµπειρία αποκλειστικά σε αθλητικά κέντρα και ινστιτούτα αισθητικής, ως υπάλληλος προµηθειών. Στο βιογραφικό της φέρει χειρόγραφη
σηµείωση «την είδε ο Πρόεδρος»" (!!!)

"Ο ΑΜ, µουσικός µε µοναδική εργασιακή εµπειρία σε ορχήστρα µουσικών εκδηλώσεων και στην οµάδα συναυλιών του Θ. Πολυκανδριώτη, προσελήφθη ως οδηγός συρµών"

"Η ΑΣ µε εµπειρία 13 ετών ως dealer σε καζίνο προσελήφθη ως οδηγός συρµών"

"ΑΓ (από το 2003 έως πρόσληψη εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο βουλευτή του τότε κυβερνώντος κόµµατος, βάσει χειρόγραφης σηµείωσης στο βιογραφικό)"

"Η ΕΝ αξιολογείται στις 24.08.2009 και επί του βιογραφικού της υπάρχουν οι εξής χειρόγραφες σηµειώσεις: «έχεις καµιά θέση κατά νου;», «έχεις καµιά θέση υπόψη;»"

"Ο ΕΚ φέρει επί του βιογραφικού του χειρόγραφη σηµείωση: «Εκδότης δεν ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρεται για ελεγκτής να γυρνάει». Προσλαµβάνεται ως εκπ. τεχνίτης συντήρησης"

Αξίζει να διαβάσετε τα Συμπρεάσματα, τις Προτάσεις και την Αναζήτηση Ευθυνών.

Τις εκθέσεις του ΓΕΔΔ τις θάβουν τα ΜΜΕ, γιατί ξεκουκουλώνουν ένα κομμάτι του πελατειακού Κράτους.
Να δω πότε θα πάρει χαμπάρι ο κόσμος το όργιο σπατάλης που γίνεται στις Α.Ε. και τα Ν.Π.Ι.Δ. που ιδρύει το κράτος.
Μπροστά μοστράρουν ιδιωτικό και καλά τομέα και πίσω (για τους σταθερούς παίχτες) κρύβονται (ουσιαστικά) μονιμότητα τύπου ΔΥ και μεγαλοαμοιβές ιδιωτικού τομέα.

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...