Thursday, July 8, 2010

Χα χα χα!!! Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου των υπαλλήλων της Βουλής!!!!!


"την πελατειακή λογική των πολιτικών αποφάσεων!!!"
Σαν δε ντρέπονται λίγο... Ας βγούνε αν τολμούν αύριο στην πορεία να τους πάρουν με τα γιαουρτάκια...

Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη αποφάσισε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής, αντιδρώντας στις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που καταθέτει για ψήφιση η κυβέρνηση.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο θα πραγματοποιηθεί με προσωπικό ασφαλείας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη γενική συνέλευση του Συλλόγου, τονίζεται ότι οι ρυθμίσεις του ασφαλιστικού «συνιστούν ιστορική οπισθοδρόμηση για τα ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα της σημερινής γενιάς, όπως και των επόμενων, ενώ αναπαράγουν την πελατειακή λογική των πολιτικών αποφάσεων με την εξαίρεση συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζομένων, διατηρώντας τη χρηματοδότηση των "αυτοτελών" ασφαλιστικών φορέων τους, από τους λεγόμενους κοινωνικούς πόρους».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 comment:

Anonymous said...

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Βολευτηκαν σε προνομοιακές θέσεις και τώρα θέλουν να τους συμπαρασταθούμε.Αυτό είναι το κατάντημά μας.Ντροπή τους και μεγάλη ντροπή στους ξευτελεσμένους που τους βόλεψαν.

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...