Wednesday, May 5, 2010

Ο πρόεδρος της τράπεζας που δεν άφησε τους υπαλλήλους του να φύγουν ....

Με απο τέλεσμα να καούν μέσα στη τράπεζά του...
Κανείς απο τους ανθρώπους που τον γιουχάρουνε δεν είναι κομματισμένος πλέον...


Και όπως αναφέρθηκαν σε site σήμερα ..."Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις."

Και ο πρωθυπουργός δήλωσε:
Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Ή θα κάναμε ότι κάναμε ή θα πτώχευε η χώρα.Κανένας δεν έχει δικαίωμα στην βία και μάλιστα στην δολοφονία. Άλλο διαμαρτυρία και άλλο η δολοφονία. Θα σταθούμε στο πλευρό των..
οικογενειών και είναι αυτονόητο όμως 3 οικογένειες ζούνε το δράμα χωρίς λόγο. Οι δράστες θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν. Δεν μπορεί να έχουν υποστήριξη άμεση ή έμμεση από κανέναν πολιτικό μηχανισμό. Οι δηλώσεις δεν βοήθησαν ότι δήθεν η χώρα βρίσκεται σε δικτατορικό καθεστώς.
Η κυβέρνηση ανέλαβε τις ευθύνες της και το ίδιο να κάνουν όλα τα κόμματα. Να δώσουμε το μήνυμα ότι σε βασικά ζητήματα δημοκρατίας έχουν ενωμένη φωνή και πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον Κ.Παπούλια και τους αρχηγούς των κομμάτων".

Καλα μας δουλέυει;;;; Δηλαδή σε λίγους μήνες που θα πτωχεύσουμε τι θα πει ;;;

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...