Monday, May 17, 2010

Το άρθρο του capital.gr με τα ονόματα των διορισθέντων υπαλλήλων της Βουλής...

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διακομματικό σκάνδαλο. Σε μία εποχή σκληρής λιτότητας, σε μία εποχή που η κυβέρνηση ζητάει σκληρές θυσίες από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, η Βουλή προσλαμβάνει εκατοντάδες νέους εργαζόμενους.

Πρόκειται για φίλους και συγγενείς των βουλευτών και για στελέχη των κομματικών τους μηχανισμών. Η σύμπνοια με την οποία αντιμετωπίζεται η δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση δεν έχει προηγούμενο. Δεξιοί και αριστεροί μπορεί να διαφωνούν σε όλα, αλλά υπάρχει κι ένα θέμα στο οποίο συμφωνούν: Στις προσλήψεις νέων υπαλλήλων στη Βουλή. Που θα καθίσουν οι υπεράριθμοι υπάλληλοι; Τι δουλειά θα κάνουν; Αστείες ερωτήσεις σε μία αστεία χώρα...

Τι κι αν με νόμο πέφτει τσεκούρι στον 13 και 14 μισθό. Η εργατική νομοθεσία σε αυτή την περίπτωση μπορεί να αλλάξει για χάρη του ΔΝΤ. Όχι όμως για τους εργαζόμενους στη Βουλή. Οι προσλήψεις δεν ακυρώνονται, επειδή, κατά πως λένε, σε αυτή και μόνο την περίπτωση δεν μπορούν να ακυρώσουν έναν προηγούμενο νόμο με έναν νέο.

Κι επειδή πολλοί αναγνώστες ζητούσαν να μάθουν τα ονόματα των... τυχερών, εμείς βρήκαμε τα ΦΕΚ των διορισμών τους. Όχι όλα! Βλέπετε, δημοσιεύονται σιγά – σιγά. Με το σταγονόμετρο.

Εμείς, πάντως, θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε: Απολύστε τους! Σπάστε την συνωμοσία που επιβάλλουν τα κόμματα. Αναγκάστε τους να λογοδοτήσουν!

Στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.capital.gr/News.asp?id=969805
θα βρείτε τα ΦΕΚ.

2 comments:

Anonymous said...

Και η κα Τζακρή διόρισε τους παρακάτω...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΠΉΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ...ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ


Καραμούζα Πολυξένη - ξαδέλφη,

Ναίτ Ηλιάδου - ξαδέλφη,

Στόγιος Γεώργιο - ξάδελφος,

Τομπάζη Μαρία - συγγενής,

Τσιαφτάνη Χριστίνα - ξαδέλφη,

Βλαδίτση Χρυσάνθη - ξαδέλφη,

Δούλη Ευαγγελία - ξαδέλφη,

Τσαγκρή Βασιλική - ξαδέλφη.

Στην Ελλάδα του 2010 ... όπου όλοι πρέπει να σφίξουμε το ζωνάρι...

Anonymous said...

Και δε φτάνει αυτό αλλά σύμφωνα και με δημοσίευμα ... λέει η ίδια ...
Η Υφυπουργός εσωτερικών, που με επιστολή της παραδέχεται ότι στον διαγωνισμό του υπουργείου πολιτισμού, πολλοί από τους επιτυχόντες είναι συγγενείς της, έστειλε επιστολή για το δημοσίευμα που αναφέρει ότι διόρισε τους συγγενείς της στο μουσείο της Πέλλας. Μεταξύ άλλων αναφέρει...

"Όσον αφορά την σε βάρος μου παρούσα καταγγελία περί δήθεν παρέμβασής μου στον διορισμό συγγενών και συγχωριανών μου σε θέσεις του Δημοσίου, επειδή αποτελεί άδικη, αστήρικτη και αήθη επίθεση σε βάρος μου και επειδή είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο για μένα να καλούμαι μετά από δήθεν «καταγγελία» και δήθεν «αποκάλυψη», να αποδεικνύω το ήθος, την αξιοπρέπεια και την πολιτική μου συνείδηση, έχω δώσει ήδη εντολή στους δικηγόρους μου ν’ ασκήσουν τα ένδικα βοηθήματα που μου παρέχει ο νόμος και να προβούν άμεσα στην υποβολή μηνύσεως και αγωγής αποζημίωσης για την δια του τύπου συκοφαντική μου δυσφήμηση και τούτο όχι γιατί επιθυμώ να είμαι στο απυρόβλητο και γιατί δεν δέχομαι την κριτική, αλλά γιατί θεωρώ ότι η κριτική πρέπει να στηρίζεται σε έρευνα και να έχει στον πυρήνα της την αλήθεια".
Κύριε Πρωθυπουργέ, ας συνεχίσετε την κάθαρση, γιατί μην ξεχνάτε ποτέ, ότι ο λαός σας στηρίζει και κανείς άλλος. Και επιτέλους ο κόσμος δεν αντέχει άλλη αναξιοκρατία.

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...