Tuesday, October 19, 2010

Δωμάτια ξενοδοχείου από τσιμεντοσωλήνες στη Γερμανία... αυτός είναι ο κόσμος του μέλλοντος ;;;


H δημοσίευση στο in.gr αναφέρει...

"Εμείς φιλοξενούμε τους ξένους τουρίστες σε κοτέτσια και χρεώνουμε πανάκριβα αλλά οι γερμανοί έχουν κατασκευάσει ένα ξενοδοχείο που τα δωμάτιά του είναι απλώς τσιμεντοσωλήνες με πόρτα και ένα κρεβάτι.

Τουαλέτα δεν υπάρχει φυσικά στο δωμάτιο αλλά υπάρχουν κοινά αποχωρητήρια κοντά καθώς και εστιατόριο. Είναι λοιπόν πιο εύκολο να φανταστεί κανείς το χώρο ως κατασκήνωση με τσιμεντένιες σκηνές.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε απόρους και δεν έχει συγκεκριμένο τιμοκατάλογο. Οι επισκέπτες πληρώνουν ό,τι μπορούν."

Εγώ απο την άλλη δε μπορώ παρα να προσθέσω ότι ενώ δε θέλω να κρύβομαι και να λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι άστεγοι και ότι δεν υπάρχουν άστεγοι στην Ελλάδα, προτιμώ να δω την πολιτεία να κάνει κάτι ενεργά για'αυτους παρά κάποιον ιδιώτη να προσπαθεί να βγάλει χρήματα και απο τους πλεόν αδύναμους κρίκους του κοινωνικού μας (τρομάρα μας έτσι όπως τον κάναμε) ιστού μας.


Η ιστοσελίδα της "εταιρίας" βρίσκεται στο ...

http://www.dasparkhotel.net/index.php?lang=EN

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...