Wednesday, October 13, 2010

Στο Μοντεβιδέο συνελήφθησαν οι καταζητούμενοι για υπεξαίρεση από τα ΕΛΤΑ Λάρισας...

Δύο 35χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές για υπεξαίρεση περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ο πρώτος και για συνέργεια στην πράξη αυτή ο δεύτερος.

Τα διεθνή εντάλματα σύλληψης είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, μετά από προανάκριση που είχε διενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας για υπεξαίρεση από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Λάρισας στις 30 Ιουλίου 2010.

Ως δράστης αναζητείτο έκτοτε υπάλληλος του συγκεκριμένου καταστήματος και ο συνεργός του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, είχαν διαφύγει στο εξωτερικό, με πιθανή χώρα προορισμού την Ουρουγουάη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Interpol Ελλάδας και σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Μοντεβιδέο, ενημερώθηκαν σχετικά οι αντίστοιχες αστυνομικές υπηρεσίες της Ουρουγουάης, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δυο Έλληνες.

Από τις ελληνικές αρχές κινήθηκε ήδη η διαδικασία για την έκδοσή τους στην Ελλάδα.

Newsroom ΔΟΛ

No comments:

Έφυγε ο Ντάισελμπλουμ και ομολογεί αυτό που όλοι λέγανε !!! Ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτες....

του  Θάνου Καμήλαλη απο το thepressproject O Ντάισελμπλουμ περνάει μία κρίση… ειλικρίνειας. Το πρώτο «χτύπημα» ήρθε στις αρχές Νοεμβρίου ότ...